Deal
Veganistisch 4-gangen Chef's menu
€ 45,-
€ 25,-
Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Soil Vegan Cafe West met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?
Je kunt kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten.
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs voor de eerste persoon, bedraagt een korting van € 20,- met de Restaurant Dinercheque. De tweede persoon betaalt de volledige menuprijs. Zie ook de voorwaarden.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Keuze uit een voorgerecht op de kaart
***
Een kleine 'market salad'
***
Keuze voor een hoofdgerecht van het 'Warm Bowls menu'
***
Keuze voor een nagerecht
RESERVEER RESERVEERWat 3 mensen zeggen over Soil Vegan Cafe West
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De service en bediening waren uitstekend, met vriendelijk personeel dat ons goed verzorgde. Ook de presentatie van de gerechten was mooi en verzorgd, wat zeker een pluspunt was. Helaas vonden we het eten qua smaak en balans minder geslaagd.
Als voorgerecht hadden we kebab en kabeljauwkroket. De kebab zelf was go...
Lees hele reviewDe service en bediening waren uitstekend, met vriendelijk personeel dat ons goed verzorgde. Ook de presentatie van de gerechten was mooi en verzorgd, wat zeker een pluspunt was. Helaas vonden we het eten qua smaak en balans minder geslaagd.
Als voorgerecht hadden we kebab en kabeljauwkroket. De kebab zelf was goed op smaak, maar de koude rauwkost en saus erbij werkten niet, en de overvloed aan ui (rauwe witte ui, bosui én gebakken uitjes) overheerste de smaak van de kebab volledig. De kabeljauwkroket daarentegen was lekker knapperig, met een sterke zee-smaak. De mosterdsaus die erbij werd geserveerd versterkte de zoute vissmaak echter te veel. Een zachte chili-saus had hier beter gepast.
Bij de hoofdgerechten viel vooral op dat de ingrediënten niet goed op elkaar afgestemd waren. De BEN BEN noodles hadden een heerlijke romige sesamsaus en sappige udon, maar de gehaktballetjes en augurk haalden de smaakbalans onderuit. De paksoi was bijna rauw, wat jammer was, want verder paste het er goed bij. De krokante chili-olie en bosui gaven wel een fijne touch.
De Laksa Ramen had een pittige coconut red curry broth die op smaak was, maar de groentes (cabbage, carrots, bean sprouts, paksoi en bimi) waren niet goed gaar. Het zou beter zijn geweest als deze nét een perfecte bite hadden gehad. De koriander en nori voegden weinig toe, en de koude, gerookte tofu verpeste helaas het geheel. Een knapperig gebakken, warme tofu had hier veel beter bij gepast.
Voor het dessert kozen we de cheesecake en appeltaart, in de hoop dat deze onze ervaring zouden redden. De cheesecake viel tegen door een te dikke, harde bodem van bijna 1,5 cm, waardoor het lastig was om hem aan te snijden. De vulling had wel een fijne smaak en textuur. De appeltaart was luchtig en licht, maar iets te zoet en miste een zuurtje van de appel.
Samenvattend: de service en presentatie waren prachtig, maar het eten miste voor ons de juiste balans en afwerking.
Dit restaurant doet niet meer mee met de Douglas dinerbon, dus mijn reservering was niet zichtbaar voor hen. Desondanks kreeg ik een tafel. Echter, het 4-gangen-chefs menu bestaat niet. Het eten is goed, wel druk en chaotische sfeer.
Erg lekker gegeten in een vriendelijke sfeer. Wij hadden het 4-gangen menu: heerlijk! Misschien iets te veel?
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Soil Vegan Cafe West
Onze prachtige hoofdstad Amsterdam is de thuisbasis van het hippe vegan café, Soil. Bij Soil draait alles om plantaardige gerechten, elk gemaakt met de beste ingrediënten en meest moderne technieken. Ze brengen gewaagde smaken en hebben een creatief menu dat altijd seizoensgebonden is. In elke hap proef je de passie voor lekker en duurzaam eten.
Bij Soil staat Chef Gustavo Bottino aan het roer. Hij groeide op in Brazilië en heeft al zijn kennis over de Braziliaanse keuken meegenomen naar Nederland en laat dit nu proeven aan jou! Ontdek zelf hoe smaakvol de plantaardige gerechten van Gustavo zijn en boek jouw tafeltje bij Soil.
Er was een procesprobleem opgetreden bij uw reservering. Onze excuses daarvoor. Maar het maakt inderdaad deel uit van het Douglas-programma. Het 4-gangenmenu is inderdaad exclusief beschikbaar voor een dergelijk programma. Fijn dat je het eten lekker vond.